Mihai Iovanov

Sedinta foto aniversara Marius si Monica

Pe bunul meu prieten Vali sau, pe numele de alint Tipi, il stiu de vreo 6 ani. Stai ca parca titlul era altul, nu? Da, e adevarat, ajungem si la asta :) Ei bine, Vali a fost coleg de liceu cu Marius. Marius Barbulescu, ca la el vroiam sa ajung. Pentru necunoscatori, e acel fotograf la care tot fac referire prin posturile anterioare. Deci dupa cum spuneam, daca nu l-as fi cunoscut pe Vali, cel mai probabil nu l-as fi intalnit nici pe Marius, care, impreuna cu sotia sa, Monica, fac obiectul postului de astazi. Suficient cu probabilitatile, cert e ca pe Marius il cunosc de un an de zile, timp in care mi-a insuflat pasiunea si dragostea lui pentru fotografie, m-a luat cu el la evenimente si mi-a aratat ce inseamna cu adevarat fotografia de nunta, mi-a fost alaturi la cel mai fericit eveniment din viata mea - caci in cine altcineva as fi putut avea incredere - si, mai presus de tot, mi-a devenit PRIETEN. M-am simtit onorat dar si usor stangaci totodata cand m-a rugat sa facem o sedinta foto pentru a marca aniversarea a 8 ani de relatie. Asa ca cei doi, impreuna cu decorul de toamna si lumina de amiaza au contribuit la ce se poate vedea mai sus. La Multi Ani, Marius si Monica!

Comments

 1. Published November 23, 2010 9:54 am

  Multumim mult, Mihai, pentru poze dar si pentru ce ai scris despre noi. :) Dupa cum cred ca am mai spus, daca nu as fi facut fotografie de eveniment cred ca ma plafonam si nu mi-as mai fi facut atat de usor prieteni noi. Asta e frumusetea fotografiei pentru mine! Sa raman prieten cu oameni ca voi (si nu doar prieten pe facebook, evident :) ) ).
  Pozele sunt super super! Cat de stresat am fost… nu credeam ca e atat de greu sa fi fotografiat. :) Dar ma bucur ca ai reusit sa ne surprinzi asa cum suntem noi, fara artificii. :)
  Multumim mult de tot! :)

 2. Andreea Bogdan
  Published November 24, 2010 2:08 pm

  Eu sunt colega de servici cu Monica , si sincer nu am vazut-o niciodata intr-o astfel de ipostaza … ar putea fi cu usurinta model pentru fotografii in reviste … sau cam asa ceva … bineinteles si Marius la fel . Fotografiile sunt cu adevarat superbe . La multi ani pentru cei 8 ani petrecuti impreuna si sa dea Domnul sa petreceti inca multi altii alaturi de superbul bebe Theo .

 3. Published November 24, 2010 3:48 pm

  Cadre bune si diverse. Fotografia care ai facut-o din sera e preferate noastra.

 4. Published December 6, 2010 11:56 pm

  frumoase fotografii, felicitari!

Leave a comment
*
*

Despre Mihai Iovanov

Mihai Iovanov este un fotograf bucurestean specializat in fotografii de nunta si cuplu. Daca doresti sa afli mai multe despre mine, o poti face aici sau ma poti contacta prin:

- Formularul de contact de aici.
- E-Mail la mihai [arond] iovanov.eu
- Telefon la (0743) 434 062Featured wedding photographer on Love Olio