Mihai Iovanov

Nunta Monica si Stig

Trebuie sa recunosc ca aceasta nunta m-a luat prin surprindere din mai multe considerente. Primul a fost ca Monica si Stig nu aveau fotograf pentru ziua nuntii, iar eu am fost sunat cu patru zile inaintea fericitului eveniment. Al doilea a fost ca nunta a fost organizata printr-o agentie de profil - asta insemnand si ca nu am discutat direct cu ei. Obisnuit fiind sa am o intalnire in prealabil cu mirii si deloc cu agentiile am acceptat, nu fara o oarecare strangere de inima. Dar despre "organizatorii de evenimente" si modul lor de lucru, intr-un post viitor. Prima imagine a zilei respective a fost cu un Stig calm si constiincios in camera de hotel, conspectand de zor pe o foaie traditii romanesti. Pentru ca nu v-am spus, dar Stig este norvegian. Am mers mai departe cu pregatirile Monicai, am dat fuga intr-o masina de epoca pana in Herastrau unde am facut fotografii de grup - nu am avut timp de sedinta foto - am continuat cu ceremonia religioasa si totul a culminat cu sosirea la Snagov, intr-o locatie superba, pe malul lacului. Petrecerea a inceput in momentul sosirii mirilor intr-o salupa si a fost presarata cu speech-uri ale parintilor, fratilor, ale celor doua perechi de nasi si clinchete de pahare care-i indemnau la "kyss". Doua lucruri sunt sigure: sunt urmarit de nunti iesite din tipare, iar cuvantul "agentie" mi s-a sters din vocabular :) Gratulerer med bryllupet, Monica og Stig!

Comments

  1. Published November 23, 2010 10:18 pm

    Salut, Mihai!
    Felicitari pentru ce ai reusit sa faci la aceasta nunta, mai ales ca nu ai cunoscut mirii inainte de nunta! Ai scos niste cadre superbe, pline de viata! Iti urez sa ai parte de cat mai multe evenimente la anul si sa auzim numai de bine!

Leave a comment
*
*

Despre Mihai Iovanov

Mihai Iovanov este un fotograf bucurestean specializat in fotografii de nunta si cuplu. Daca doresti sa afli mai multe despre mine, o poti face aici sau ma poti contacta prin:

- Formularul de contact de aici.
- E-Mail la mihai [arond] iovanov.eu
- Telefon la (0743) 434 062Featured wedding photographer on Love Olio